Indisk catering i Oslo

Vi tilbyr utsøkt, moderne indisk catering i Oslo, for både små og store anledninger. Bruk tiden din på andre ting og la oss fikse maten for deg. Kontakt oss i dag.

Gandhi leverer moderne indisk catering og take away som er laget fra bunn, med masse kjærlighet. Vi leverer til alle formål og anledninger. Skal du arrangere et stort selskap, eller ønsker du kanskje å glede dine ansatte med en ekstra god lunsj? Våre kokker står klare for å servere deg.

Vi tilbyr gratis levering til store selskap.

Kokker med stor kjærlighet for faget

Våre kokker tilbyr kvalitetsmat med råvarer av ypperste klasse. Vi legger mye energi og kjærlighet i maten vi lager. Uansett om du ønsker take away, catering eller å spise på restauranten vår, vil du ikke bli skuffet.

Vi tilpasser også selvfølgelig maten med hensyn til eventuelle matallergier/intoleranse.

Indisk mat er elsket av nordmenn flest – vi tilbyr en kombinasjon av moderne indisk fusion og klassikere. På menyen vår finner du klassiske indiske retter som blant annet butter chicken, lam korma, kylling tikka masala og fersk naanbrød.

Mat bringer mennesker sammen

Ser du etter indisk mat i Oslo? Vi tilbyr:

  • Chambre separée for større grupper

  • Moderne og klassisk indisk mat

  • Take away

  • Dyktig sommelier

Vår meny

I indisk mat brukes en rekke krydder, blant de mest brukte finner du ingefær, safran, nellik, kardemomme, gurkemeie, chilipepper og kanel. Vårt fokus ligger på moderne indisk fusion – en spennende vri på de velkjente indiske smakene. Vi har også mange klassikere på menyen, se under for mer informasjon om våre mest populære retter.

Chicken tikka masala

Kylling tikka masala består av mør kylling, som blir marinert i krydret saus og tandoor. Retten inneholder også tomat og fløte.

Butter chicken

Butter chicken er en av de mest kjente indiske karrirettene. Kyllingen er mør og marinert i en indisk yoghurtmarinade.

Chicken biryani

Biryani er en klassisk indisk rett, en alt-i-en gryte. Mange gode smaker, og består av fire hovedkomponenter som er ris, marinade, krydder og kylling/kjøtt.

Vi tilpasser selvfølgelig alle rettene med hensyn til eventuelle matallergier og intoleranser.

Byens beste indisk

1947 Gandhi holder til sentralt på Majorstuen. Kjøkkenets åpningstider er lørdag-søndag fra kl 15:00-22:00. Vi tilbyr indisk catering som er nydelig dandert. Imponer familie og kollegaer med de beste råvarene og spennende indiske smaker.

Kom innom og prøv en av våre signaturretter, eller velg en av de gode gamle indiske klassikerne på vår meny.​​