Indisk Frogner

1947 Gandhi er en av Oslos beste indiske restauranter. Vi er opptatt av å servere kvalitetsråvarer og oppskrifter som har flere hundre år bak seg.

Vi legger vekt på indisk tradisjon fra det eventyrlige India. Hos oss får du varm og hyggelig service og utrolig god mat. Vår restaurant ligger i gangavstand fra blant annet Frognerparken, og offentlig kommunikasjon.Er du glad i autentisk og god indisk mat, så er 1947 Gandhi definitivt verdt et besøk. Velkommen til vårt nye kulinariske konsept sentralt på Majorstuen, i nærheten av Frogner.

Ekte indisk kjøkken

Vi tilbyr en moderne indisk kulinarisk opplevelse som vi er svært stolte av. Tradisjonelle indiske retter består av mye friske råvarer og urter. De er spennende og krydret. Våre oppskrifter har gått i arv i generasjoner, og er høyt elsket av mange nordmenn. Har du matallergi eller en intoleranse så vil vi ta hensyn til dette.

Catering

Få de gode og velkjente indiske smakene fra restauranten vår levert til fest, bryllup, julelunsj eller noe helt annet.Maten som leveres er alltid av høyeste kvalitet - rykende fersk og med god smak, akkurat som du ville fått den servert i restauranten.

Take away

Hvis du ønsker å nyte autentiske indiske smaker i din egen stue, tilbyr vi indisk take away som trygt og enkelt kan bestilles via vår hjemmeside. Vi tilpasser rettene til å være allergivennlige dersom du ønsker dette.

På menyen hos 1947 Gandhi

Enten om du ønsker take away, catering eller å spise på den restauranten vår. Vil du alltid få servert utsøkt og rykende fersk indisk mat, med kortreiste og ferske råvarer i en kombinasjon med gamle oppskrifter kan du være sikker på at du får den beste indiske maten.

Tandoori blekksprut

Tandoori blekksprut er en smakfull rett med safransaus, mint chutney og parmesan. Dette er en forrett du bare MÅ prøve og en av de store favorittene på menyen.

Samosa

Vår innovative vri på de velkjente samosaene er rett og slett en samosa-ring toppet med poteter, erter, syltet løk og toppet med yoghurt og en syrlig tamarind chutney. Prøv å se om også denne kan bli en favoritt.

En spennende meny

Vi tar deg på en kulinarisk matreise med spennende retter, men vi har også klassikere på menyen dersom noen ønsker det.

Butter chicken

Prøv vår fantastiske butter chicken - en smakfull klassiker og kontinuerlig bestselger. Retten består av en tomatbasert nøttesaus og tandoorimarinert kylling.

Chicken biryani

Dette er en krydret risrett med orientalsk nøtteblanding og rosiner, blandet med mør og saftig marinert kyllingfilet.

Sentral indisk restaurant1947

Gandhi er en indisk restaurant som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo, med gåavstand fra Frognerparken. Vi tilbyr:

  • Chambre separée for større grupper.

  • Gratis levering til store selskap.

  • Kulinarisk indisk mat.

  • Take away.

  • Dyktig sommelier som tilpasser vinen til maten.

1947 Gandhi1947

Gandhi er et nytt indisk konsept på Majorstuen med nær beliggenhet til Frogner og sentrum som byr på god vin som er tilpasset våre kulinariske indiske retter.

Vi holder til i moderne og behagelige lokaler og vi tilbyr eget chambre separe hvis dere skal arrangere et privat selskap. Kjøkkenets åpningstider er lørdag-søndag fra kl 15:00-22:00.

Vår meny består av både klassiske indiske retter og egne innovative signaturretter. Vi ser frem til å servere deg. Kom innom eller book online, velkommen til oss på 1947 Gandhi.