Indisk mat Oslo

Ser du etter en indisk restaurant i Oslo? Vi tilbyr oslos beste indiske retter. På nyåpnede 1947 Gandhi kan du oppleve moderne indisk kjøkken. Book bord hos oss i dag.

Vi er en moderne indisk restaurant som ligger sentralt på Majorstuen. Hos oss får du både gamle, gode klassikere, og moderne indiske småretter. Enten dere er to eller 60 gjester, har vi plass til dere i våre hyggelige lokaler. Vi tilbyr også sommelier, noe som kan gjøre restaurantbesøket hos oss hakket bedre.

Tandoor

Selv om vi er en moderne indisk restaurant med fusion meny, har vi ikke gitt slipp på den klassiske tandoor leirovnen vår. Tandoor er en sylinderformet leirovn som hovedsakelig blir brukt i nordlige India. Den holder en temperatur på mellom 300-400 grader og gir en god røkt smak til kjøttet. Ovnen brukes til å lage flere indiske signaturretter i restauranter over hele verden, og gjør at vi kan tilby dere de mest populære indiske klassikerne direkte fra kjøkkenet hos oss.

Nydelig indisk mat og drikke

På 1947 Gandhi finner du et stort utvalg av gode desserter, drikke og tilbehør til maten. Hvis du vil ha en skikkelig indisk helaften, kan vi for eksempel anbefale å bestille et av våre deilige nanbrød, raita og lachha parata ved siden av smårettene våre.

Julebord og større selskaper

Hvis du ønsker å arrangere et selskap med flere gjester, og lurer på hva du skal servere? Indisk mat er en opplevelse med nydelige smaker og friske farger.

Vi leverer indisk mat til begivenheter som:

  • Julebord

  • Teambuilding

  • Bryllup

  • Bursdagsselskaper

Vi følger opp dine ønsker og behov, og skreddersyr ditt arrangement hos deg, eller i restauranten. Ønsker du å booke til julebord i restauranten er en god ide å gjøre dette i god tid i forveien, da det kan fylle seg raskt opp. Kontakt oss på telefon: 90264389eller send oss en e-post på: post@1947gandhi.no.

Moderne indisk restaurant i Oslo

Lyst på indisk i Oslo? Menyen på 1947 Gandhi serverer indisk fusion, samtidig som det tradisjonelle opprettholdes på kjøkkenet og i maten vi serverer.

Vi leverer indisk mat til små og store begivenheter

Vi tilbyr indisk catering hvor vi setter sammen en meny som passer nettopp ditt behov. I våre retter brukes det alltid ferske og gode råvarer og vi kan garantere at vi alltid serverer autentisk indisk mat, uansett om dere er en liten eller en større gruppe.Det lønner seg å være tidlig ute med forespørsel, da vi i perioder er travle. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat om deres ønsker.

1947 Gandhi1947

Gandhi er et nytt indisk konsept på Majorstuen med nær beliggenhet til Frogner og sentrum. Restauranten, som tidligere het Gandhi, åpnet dørene på nytt i juli 2022, med en ny, moderne tvist på det klassiske, indiske kjøkkenet.

Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler med plass til både store og små selskap. Du kan også enkelt booke et chambre séparée - et eget rom, hvis du og din familie eller venner ønsker litt mer privatliv.

Kjøkkenets åpningstider er lørdag-søndag fra kl 15:00-22:00.

Vår meny består av både klassiske indiske retter og egne signaturretter. Vi ser frem til å servere deg. Kom innom eller book online, velkommen til oss på 1947 Gandhi.