Indisk Oslo sentrum

Vi ønsker våre gjester velkommen til en uforglemmelig matopplevelse. Vi tilbyr indisk mat i Oslo sentrum i lune og freshe omgivelser.

Ser du etter en indisk restaurant i Oslo? På menyen hos 1947 Gandhi finner du de klassiske, indiske rettene som du kanskje allerede kjenner. I tillegg til våre klassiske signaturretter, har vi mange retter som er laget med en ny og moderne vri.

Om du bor i Oslo og er en av de mange som elsker indisk, er vår restaurant på Majorstuen perfekt for deg. Vi gir deg de klassiske, velkjente indiske rettene som Butter Chicken og Tikka Masala når du craver det. Med gangavstand fra Frogner, og god tilgang med kollektivtransport, har du byens beste indiske kjøkken kun en kort tur unna.

Vi har også en dyktig sommelier på huset som tilpasser vin til maten.

Kulinarisk reise gjennom indiske lukter og smaker

Vi tilbyr en annerledes kulinarisk opplevelse, enten du foretrekker de gamle, gode klassikerne, eller mer moderne indisk fusion.

I India lages curry fra bunn, med en blanding av mange forskjellig eksotiske krydder som f.eks spisskummen, kardemomme, og koriander. Curry er gjerne varierende fra region til region i India.

Vår kokk er kjent for sine signaturretter som har en spennende og god smak. Indisk mat har fem styrkegrader, og du bestemmer hvor sterk du ønsker maten din, men hvis du vil drikke en vin som passer til maten anbefaler vi ikke for sterk mat.

Vår sommelier har god kunnskap til hvilken viner som passer til våre matretter. Her kan du lese mer om vår restaurant i Oslo.

Vi leverer catering til små og store lag. Se under hva vi tilbyr av tjenester:

 • Take Away bestilles enkelt via vår hjemmeside.

 • Catering for små og store selskap.

 • Gratis levering for store selskap.

 • Eget chambre séparée

 • Dyktig sommelier på vår restaurant.

Indisk mat

Ut med jobben eller feire noen i lukket selskap? Vi tilbyr et eget rom, et såkalt chambre séparée.

Vi leverer indisk mat til begivenheter som:

 • Julebord

 • Teambuilding

 • Bryllup

 • Bursdagsselskaper

Julebord og større selskaper

Hvis du ønsker å arrangere et selskap med flere gjester, og lurer på hva du skal servere? Indisk mat er en opplevelse med nydelige smaker og friske farger.

Vi leverer indisk mat til begivenheter som:

 • Julebord

 • Teambuilding

 • Bryllup

 • Bursdagsselskaper

Butter chicken

Butter chicken er en populær indisk rett. Det er en tomatbasert saus med yoghurt, med mør og saftig kylling. Retten serveres med ris og naan til.

Chicken tikka masala

Chicken tikka er en klassiker. Med møre kyllingbiter som har kokt lenge i en tomatbasert saus og krydder.

Seafood Cracker

Mixed seafood og kremet rødbetsaus. Vi liker å kalle det “moderne indisk pakora”.

Tandoori blekksprut

Tandoori blekksprut er en smakfull rett med safransaus, mint chutney og parmesan Dette er en "must try" i vår meny.

Take away

Vil du heller nyte våre indiske retter hjemme i din egen stue? Vi har et stort utvalg av Oslos beste indiske. Se hele vår meny her.

Catering

Du kan enten få levert maten helt hjem, hente maten selv eller nyte den i vår restaurant. Vi leverer maten til store selskap kostnadsfritt. Ta kontakt med oss på telefon dersom du vil bestille indisk catering: 90264389. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om oss

1947 Gandhi holder til sentralt på Majorstuen. Ønsker du å booke bord kan du ta kontakt på telefon: 90264389 eller på e-post: post@1947gandhi.no, eller reserver bord enkelt på nett.