Indisk restaurant Oslo

Er du på jakt etter en autentisk indisk restaurant i Oslo? Da må du ta turen innom 1947 Gandhi på Majorstuen.

Sentralt på Majorstuen i Majorstuveien 36 finner du 1947 Gandhi. Restauranten vår ble startet opp for over 30 år siden, og siden da har vi servert tradisjonelle indiske retter til våre flotte gjester.

Bestill bord eller take-away

Restauranten vår har fått en rekke gode anmeldelser opp gjennom årene på grunn av vår smakfulle mat og personlige service. Bestill et bord hos oss i dag for en ekte kulinarisk opplevelse på en av Oslos beste indiske restauranter. Hvis du heller vil nyte maten hjemme, tilbyr vi også take-away.

Spennende og fargerike indiske retter

Hos oss finner du både indiske klassikere som alle elsker, og spennende småretter som Crispy Okra og Gandhi Potato. Her kan du lese litt om noen av de mest populære rettene fra menyen vår.

Mix grill

Mix Grill er en tallerken med ulike typer grillet kjøtt. Denne retten er perfekt for deg som vil ha litt av flere forskjellige smaker! Kjøttet er marinert i en blanding av krydder og yoghurt, og deretter grillet over kull eller trekull. De ferdige rettene serveres med myntechutney, en smakfull og populær indisk dip laget av mynteblader, yoghurt og krydder.

Chicken Tikka

Chicken Tikka er en rett med kyllingkjøtt i biter som er marinert i yoghurt og krydder, og deretter grillet over kull eller trekull. Kyllingen blir stekt på spyd før den grilles, og de ferdige rettene serveres ofte med myntechutney. Dette er en av de mest populære indiske rettene som de aller fleste elsker.

Tandoori Chicken

Tandoori Chicken er en rett med kylling som er marinert i yoghurt, krydder og sitronsaft, og deretter tilberedt i en tandoor, en tradisjonell leirovn brukt i indisk matlaging. De ferdige rettene serveres med myntechutney. Prøv vår nydelige variant av Tandoori Chicken med nanbrød ved siden av for et ekte indisk måltid!

Chicken Kebab

Chicken Kebab er en annen populær indisk rett, bestående av marinerte kyllingbiter som er grillet på spyd. Kyllingen er marinert i en blanding av krydder, yoghurt og noen ganger sitronsaft, før den grilles.

Hold ditt selskap hos 1947 Gandhi

Skal du holde et større selskap? Hos oss har dere mulighet til å få deres eget rom (chambre séparée) med en egen sommelier. Vår sommelier har lang erfaring og tilpasser vin til måltidene deres.

Når du bestiller et chambre séparée hos oss, kan vi garantere dere en hyggelig kveld! Hos oss får dere smaksrik indisk mat og drikke, god service og koselig stemning. Ta med deg familien, kollegaer eller venner til oss – vi ønsker dere velkommen.

Les også: Indisk catering Oslo

Opplev ekte indisk mat i Oslo!

Sørg for å reservere bord på forhånd, spesielt i helgene, for å sikre deg et bord hos oss. Besøk 1947 Gandhi på Majorstuen for en autentisk indisk matopplevelse i hjertet av Oslo.