Indisk take away

Bestill indisk take away raskt, trygt og enkelt via vår nettside. Vi har noe for alle og tilpasser gjerne rettene til å være allergivennlige.

Vil du nyte autentisk indisk mat hjemme, ta en titt på vårt utvalg av retter her.

Vi har den beste indiske maten laget fra bunn, med masse kjærlighet og en nyskapende og moderne tvist. 1947 Gandhi tilbyr en annerledes kulinarisk opplevelse og vi er opptatt av og alltid levere ypperste kvalitet.

Vi tilpasser selvfølgelig alle rettene med hensyn til eventuelle matallergier og intoleranser.

Indiske retter

Tradisjonelle indiske retter består av friske råvarer og urter. De er spennende og krydret. Våre oppskrifter går i generasjoner, og nå har du mulighet til å bestille indisk mat rett hjem til deg – enten du foretrekker de gamle, gode klassikerne, eller mer moderne indisk fusion.

Butter chicken

Butter chicken er en populær indisk rett. Det er en tomatbasert saus med yoghurt , med svært mør kylling. Retten serveres med ris og naan til.

Chicken tikka masala

Chicken tikka er en klassiker. Med møre kyllingbiter som har kokt lenge i en tomatbasert saus og krydder.

Biryani Lamb

Denne klassiske indiske retten består av mør lam, ris og spinat. Alt er godt krydret til perfeksjon.

Buna gosht

Du får en reise gjennom mange smaker når du spiser indisk mat, og Buna gosht er en av disse. Her får du mør og smakfull lam med chili og koriander.

Indisk Naan

I indiske retter er det så mye gode sauser - med et naanbrød til får du med deg all den gode smaken. Vi lager alltid rykende ferske naanbrød til deg.

Det indiske kjøkkenet

Det indiske kjøkkenet er høyt elsket av nordmenn flest, og vi leverer indisk mat laget fra bunn, med kjærlighet. Vår take away er delikat dandert og har mange gode smaker.

Vi leverer også catering til små og store grupper og anledninger:

  • Take away som enkelt kan bestilles via vår hjemmeside.

  • Catering for små og store selskap.

  • Gratis levering for store selskap.

  • Eget chambre separe.

  • Dyktig sommelier på vår restaurant.

1947 Gandhi

1947 Gandhi holder til sentralt på Majorstuen. Ønsker du å booke bord kan du ta kontakt på telefon: 90264389 eller på e-post: post@1947gandhi.no, eller du kan booke enkelt på nett.

Kjøkkenets åpningstider er lørdag-søndag fra kl 15:00-22:00. Kom gjerne innom restauranten for å sjekke ut menyen vår - vi tilbyr både moderne indisk fusion og velkjente indiske klassikere.